Nidora

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Τι ξεχνούν πίσω τους οι επιβάτες αεροπλάνων;


Όταν ο κόσμος φεύγει και το αεροπλάνο αδειάζει, είναι η ώρα που μπορούν να πάρουν μία βαθιά ανάσα. Και να σκάσουν στα γέλια! Γιατί οι αεροσυνοδοί έχουν βρει απίστευτα πράγματα τα οποία ξεχνούν πίσω τους οι αφηρημένοι επιβάτες.
Μια μεγάλη ταξιδιωτική σελίδα θέλησε να μάθει ποια είναι τα πιο περίεργα από αυτά τα αντικείμενα. Οι απαντήσεις των αεροσυνοδών ήταν εντελώς απρόσμενες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν, υπήρξαν επιβάτες που έφυγαν ξεχνώντας πίσω τους ένα προσθετικό πόδι, ένα γυάλινο μάτι, ένα αβγό- χωρίς συσκευασία- ένα κουτί παστά ψάρια και μία σακούλα με κρεμμύδι.
Και αν τα τελευταία μπορούσαν να εντοπιστούν από τη μυρωδιά, κάποια αεροσυνοδός δήλωσε πως βρήκε ξεχασμένο κάτι που τη... φώναζε. Έναν ζωντανό παπαγάλο! Βέβαια όλες τους ζήλεψαν την τύχη εκείνης που εντόπισε μία σακούλα με διαμάντια, αν και προφανώς δεν την κράτησε.
Εννοείται πως τα πιο συνηθισμένα πράγματα που ξεχνούν πίσω τους οι επιβάτες είναι διαβατήρια, κινητά τηλέφωνα και βιβλία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν τα αστεία του επαγγέλματος. Το 2011 η Virgin Atlantic θέλησε να μάθει ποια είναι η πιο περίεργη ερώτηση που έχουν δεχθεί.
«Μπορείτε να με οδηγήσετε στα ντους;» και «Υπάρχουν McDonalds στο αεροσκάφος» ήταν αρκετά αστείες απορίες, αλλά το μεγαλύτερο γέλιο σίγουρα το έκανε η αεροσυνοδός από την οποία ένας επιβάτης ζήτησε να σβήσουν οι μηχανές του αεροπλάνου καθώς έκαναν πολύ φασαρία!

Πηγή: https://gr.news.yahoo.com/%CF%84%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD--072206779.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου