Μπορεί η ζαχαροπλαστική τέχνη να έχει προχωρήσει αρκετά στις μέρες μας, με gadgets να κάνουν διαρκώς την εμφάνισή τους, τα οποία όχι μόνο διευκολύνουν τις διαδικασίες παρασκευής μιας συνταγής, αλλά εντυπωσιάζουν κιόλας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν παραδοσιακοί και αξεπέραστοι τρόποι για να φτιάξει κάποιος ένα γλυκό, αρκεί να ξέρει πώς.
Ένας από αυτούς είναι και το ψήσιμο των κέικ μέσα σε αβγά, που όχι μόνο γίνονται γρήγορα και εύκολα, αλλά προσφέρουν και ένα εντυπωσιακό θέαμα. Όσο παράξενο πάντως κι αν ακούγεται, τα αβγά είναι οι ιδανικές φόρμες για να φτιάξετε όποιο κέικ θέλετε, τώρα μάλιστα που πλησιάζει και το Πάσχα. Για σκεφτείτε λίγο να παρουσιάσετε… εναλλακτικά πασχαλινά αβγά στους φίλους σας! Θα εντυπωσιαστούν.
Δείτε τη διαδικασία βήμα βήμα…
Πηγή: http://ntokoumentagr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6318.html#more
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου