Nidora

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Οι γιατροί έχουν μείνει έκπληκτοι – για 4 εβδομάδες η Angelina Jolie έχασε 13 κιλά


Η σέξι ηθοποιός άφησε άφωνους φίλους και θαυμαστές με την δραματική απώλεια βάρους της – η Angelina πρόσφατα παραδέχτηκε, ότι χρησιμοποιεί μια φόρμουλα για μείωση βάρους, η οποία μειώνει την όρεξη τόσο πολύ, που η σταρ σχεδόν σταμάτησε να τρώει, φτάνοντας στο ανησυχητικό επίπεδο των 47 κιλών! Τον τελευταίο μήνα περισσότερες από 10.000 Ελληνίδες τελικά γύρισαν την πλάτη τους στις κουραστικές και αναποτελεσματικές δίαιτες, και στα επικίνδυνα διαιτητικά χάπια, άρα μπορούν να αδυνατίσουν γρήγορα και εύκολα με τη μέθοδο της Angelina, η οποία πρόσφατα μπήκε στην αγορά μας.
Και εσείς επίσης, δεν έχει καμιά σημασία πως φαίνεστε τώρα, μετά από ένα μήνα μπορείτε να δείτε τα έκπληκτα πρόσωπα των αντρών που θα γυρνούν τα κεφάλια τους για να θαυμάσουν τους λεπτούς σας γλουτούς, την επίπεδη κοιλιά σας και την όμορφη φιγούρα σας.
Ονειρεύεστε να έχετε μια ελκυστική φιγούρα, επίπεδη κοιλιά και, αδύνατους γλουτούς;Είναι απόλυτα πιθανό να τα καταφέρετε μέσα σε μόλις ένα μήνα - ο καθρέφτης θα σας πει την αλήθεια. Οι φίλοι σας θα δουν τις αλλαγές. Όταν δοκιμάσετε το κομψό νούμερο S, θα συνειδητοποιήσετε ότι η παλιά γεμάτη σας φιγούρα έχει μείνει για πάντα στο παρελθόν. Μόλις για πρώτη φορά μετά από καιρό λάβετε κοπλιμέντα για το σώμα σας, θα μείνετε άφωνες για το πόσο γρήγορα το ανέφικτο όνειρό σας για ένα όμορφο σώμα έχει γίνει μια εύκολα προσβάσιμη πραγματικότητα. Πώς γίνεται αυτό;
Η φυσική φόρμουλα που μειώνει την όρεξη και χάνετε βάρος εντελώς φυσικά
Τι λέει η Angelina Jolie για το Nidora – το προϊόν που την έκανε αδύνατη σαν την Twiggy χωρίς καμιά προσπάθεια:
" Το Nidora είναι μια σκόνη, ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών. Πασπαλίζεται στο φαγητό και συνεπώς, κάνει τον εγκέφαλο φυσικά και ασφαλώς να μπλοκάρει την επιθυμία για φαγητό και την πείνα επίσης. Αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους δεν έχει καμιά σχέση με όσα έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένα ισχυρό αποτέλεσμα στο σώμα, σε 4 επίπεδα, διότι τα συστατικά απορροφώνται μέσω της γεύσης, της γλώσσας, της όσφρησης και του στομάχου, και αυτό στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλο, ότι το σώμα είναι πλήρες και η όρεξη έχει εξαφανιστεί.
Με αυτό τον τρόπο, το σώμα αρχίζει προοδευτικά να λιώνει τα αποθέματα λίπους, και, αντίθετα με τα αποτελέσματα της δίαιτας, είναι απίθανη μια ανεξέλεγκτη πείνα, το υπερβολικό φαγητό και η αύξηση του βάρους. Ορίστε τι συνέβη σε μένα – αυτή τη στιγμή το μέγεθος του στομαχιού μου συρρικνώθηκε τόσο πολύ, που σπάνια είμαι πεινασμένη και χορταίνω μόνο με ελάχιστη ποσότητα τροφής."
Γιατί το Nidora κατέρριψε τις πωλήσεις όλων των άλλων προϊόντων απώλειας βάρους;
Μετά την πρώτη ημέρα χρήσης, θα νιώσετε την όρεξή σας να μειώνεται αισθητά και οι σκέψεις σας για το φαγητό θα γίνουν σπανιότερες από ότι συνήθως. Μέσα σε μια εβδομάδα, θα παρατηρήσετε στον καθρέφτη ορατές αλλαγές στο σώμα σας. Η περιφέρεια των γλουτών σας θα μειωθεί περίπου 3-4 εκατοστά και 25-30% της κυτταρίτιδας θα εξαφανιστεί από το δέρμα σας.
Μετά από ένα μήνα χρήσης, τα ρούχα σας θα είναι τόσο φαρδιά που δεν μπορείτε να τα φοράτε πλέον. Τα αποθέματα λίπους στους γλουτούς σας, τους μηρούς και το στομάχι σας θα "συνθλίβονται" και θα εξαφανίζονται από το σώμα, αφήνοντας τη φιγούρα σας ελαφρύτερη, καλοσχηματισμένη και όμορφη. Μετά από ένα μήνα θα μπορείτε να φοράτε ρούχα που πάντα θέλατε να φορέσετε, αλλά ανησυχούσατε γιατί τόνιζαν τις ατέλειες του σώματός σας. Θα νιώθετε ενεργητικές, θηλυκές και με αυτοπεποίθηση. Αν αυτό δε γίνει - μπορείτε (και θα πρέπει!) να εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα της ειδικής εγγύησης του Nidora – χωρίς ερωτήσεις λαμβάνετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων που ξοδέψατε για το προϊόν.
Το Health Journal κάνει την ακόλουθη πρόταση στους αναγνώστες του. Μέσω του συνδέσμου μπορείτε να παραγγείλετε το Nidora με έκπτωση. Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος της 2 Ιούνιος, 2014.
Τι λένε οι Ελληνίδες για το Nidora:
"Μετά από 2 μήνες με το Nidora, το σώμα μου αλλάζει πέρα από κάθε προηγούμενο. Από μια παχουλή, πλαδαρή γυναίκα, έγινα μια εύθραυστη, λεπτοκαμωμένη και σφιχτή γκόμενα που κάνει τα κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμά της! Παρόλο που τρώω, συνεχώς χάνω βάρος!"- Μαρία Ρούσσου

Πηγή: http://www.becomeslimtoday.com/news03042014/gr4ajPl9/indexgr522.php?&t307kw=nouvelles-admere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου