Nidora

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Έξυπνα tips













Για να πάτε κατευθείαν στον όροφό σας, ακόμα και αν στον ανελκυστήρα έχουν πατηθεί οι αριθμοί άλλων ορόφων, πατήστε ταυτόχρονα τον όροφο που θέλετε να πάτε και το κουμπί που κλείνει την πόρτα.








Όταν ξυπνάτε τη νύχτα για να κάνετε κάτι, καλύψτε το ένα μάτι σας με το χέρι σας και κρατήστε το εκεί μέχρι να επιστρέψετε στο σκοτάδι. Το καλυμμένο μάτι θα ανακτήσει τη δυνατότητά του να βλέπει στο σκοτάδι πολύ πιο γρήγορα και έτσι δεν θα πέσετε στο κομοδίνο πηγαίνοντας προς το κρεβάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πειρατές κάλυπταν το ένα μάτι τους, για να μπορούν να βλέπουν όταν μεταφέρονται από το κατάστρωμα, μέσα.












Την επόμενη φορά που θα χάσετε το φορτιστή του κινητού σας, μην σπεύσετε να αγοράσετε καινούργιο. Πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο και πείτε ότι νομίζετε ότι ξεχάσατε εκεί τον φορτιστή σας. Τα ξενοδοχεία είναι το Νο1 μέρος που ξεχνάνε οι άνθρωποι τους φορτιστές τους.












Αν πρέπει να κρυώσετε μια ζεστή μπίρα, τοποθετήστε το κουτάκι σε ένα δοχείο με παγάκια. Έπειτα προσθέστε δύο κούπες αλάτι και γεμίστε το με νερό. Θα είναι παγωμένη μέσα σε 3 λεπτά.

Πηγή: http://www.mama365.gr/11132/12-kolpa-poy-tha-sas-lysoyn-ta-heria.html#sthash.ifEUBp2c.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου