Nidora

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Υποβρύχιος γάμος στα Μπόρα Μπόρα!

Πρωτότυπους γάμους διοργανώνει μια λέσχη κατάδυσης που ονομάζεται Top Dive στη Γαλλική Πολυνησία, η οποία έχει ξεκινήσει μια νέα αντίληψη περί τουριστικών γάμων στη χώρα. Η νύφη και ο γαμπρός κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, καθώς στάθηκαν μπροστά από τον Πολυνησιακό ιερέα που εκτέλεσε την τελετή τους. Ο ιερέας περίμενε το ζευγάρι μπροστά από έναν βωμό από μαργαριτάρια και εκείνοι, που έφτασαν εδώ από τη Μαδρίτη σφράγισαν την αγάπη τους τέσσερα μέτρα κάτω από τα εκπληκτικά τιρκουάζ νερά των νησιών Μπόρα Μπόρα.


Ήταν ο πρώτος υποβρύχιος γάμος που τελέστηκε σε αυτήν τη λιμνοθάλασσα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Ο Paul Ramos, διευθυντής του Top Dive στην Πολυνησία είπε ότι θέλει να δώσει στα ζευγάρια μια μοναδική εμπειρία ζωής για μόλις € 2.700. Το ζευγάρι των Ισπανών είπε ότι ήταν ενθουσιασμένο για το γάμο σε ένα τέτοιο μοναδικό τοπίο, ενώ η λευκή καταδυτική στολή δίνει τη θέση της στο νυφικό και στο κοστούμι!







Πηγή: http://perierga.gr/2014/11/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CF%81%CF%8D%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου